Θεραπείες Σώματος

Θεραπείες σώματος για χαλάρωση και όχι μόνο, για αδυνάτισμα, σύσφιξη, λιποδιάλυση, χάσιμο πόντων και κιλών. Ειδικές θεραπείες για όλους τους τύπους σώματος και για κάθε περίπτωση.
Ηλεκτροθεραπεία
Αν και η εφαρμογή των μηχανημάτων παθητικής γυμναστικής είναι γνωστή εδώ και χρόνια, παρόλα αυτά ο τύπος του μηχανήματος και κυρίως η σωστή εφαρμογή τους είναι αυτά που θα μας δώσουν τα άμεσα κι εντυπωσιακά αποτελέσματα που τόσο επιθυμούμε.
Με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που αποτελούν τα ισχυρότερα όπλα για μια πολύ πετυχημένη μέθοδο θεραπείας μπορούμε να προλάβουμε η και να εξαλείψουμε προβλήματα της επιδερμίδας του σώματος όπως η κυτταρίτιδα,η δερματική και μυική χαλάρωση, να βοηθήσουν στο τοπικό πάχος με ειδικά προγράμματα λιποδιάλυσης και να απεμπλοκάρουν τη λεμφική κυκλοφορία του σώματος με το ειδικό πρόγραμμα του λεμφικού μασαζ. 
Τα μηχανήματα παθητικής γυμναστικής  προτείνονται και για άντρες.

ULTRATONE
EXCELPRO

Η Ultratone, πρωτοπόρος εταιρέια στο χώρο της Βιοδιέγερσης παρουσιάζει τη συσκευή Excelpro. Το μοναδικό και κατοχυρωμένο σήμα Ultrawave μιμείτε τη φυσική βιο-ηλεκτρική ενέργεια του σώματος και εκπέμπει μια σειρά απο διαφορετικές κυματομορφές, παλμούς, εύρη και συχνότητες για τη μυική διέγερση, την τόνωση, την ανάπλαση και τη διαμόρφωση της σιλουέτας.

Διαπερνόντας το δέρμα, το συνδετικό ιστό, το λίπος, τους μύες, το κυκλοφορικό και το λεμφικό σύστημα, οι παλμοί Ultrawave εκπέμπονται αυτόματα με τη μορφή διαδοχικών προγραμμάτων, μοναδικών στον τομέα της βιο-διέγερσης.


51 Κορυφαία Ολιστικά Προγράμματα 
για το Σώμα (ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ, ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ, ΣΥΣΦΙΞΗ)
και το Πρόσωπο(ΟΛΙΚΟ LIFTING)


Αυτή η πολυσύνθετη επαγγελματική συσκευή, όπως υπονοεί και το ονομά της είναι σχεδιασμένη να Υπερέχει.

Δέκα ηλεκτονικά διαχωρισμένες έξοδοι εκπέμπουν τα σήματα Ultrawave μέσω των μοναδικών βιοπτικών ηλεκτροδίων, ενεργοποιώντας είκοσι υποαλλεργικά ηλεκτρόδια, με αυτόνομους διακόπτες έντασης και μια συσκευή ασφαλούς έναρξης που αποτρέπει την τυχαία μυική διέγερση πρίν απο την έναρξη του προγράμματος.

Με ένα απλό άγγιγμα των πλήκτρων μπορούμε να επιλέξουμε απο μια σειρά περιεκτικών θεραπειών:

11 διαδοχικά προγράμματα Ultratone Excel για σώμα και πρόσωπο

30 πολλαπλά προγράμματα Ultratone Excel για πρόσωπο και σώμα με δυνατότητα εφαρμογής ξεχωριστών θεραπειών σε 3 διαφορετικές περιοχές ταυτόχρονα, και εναλλαγή παλμοσειρών κατά τη διάρκεια της συνεδρίας.

10 κενά ρυθμιζόμενα προγράμματα Ultra που προσαρμόζονται στις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε σώματος.

                                                                                       ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ!
Αδυνάτισμα
ULTRATONE NEW

Η οριστική εξαφάνιση λίπους πλέον δεν αποτελεί μόνο χειρουργικό αποτέλεσμα αλλά μπορεί να επιτεφχθεί εύκολα και μέσω αναίμακτων και λιγότερο δαπανηρών μεθόδων.
Με τη μέθοδο της ηλεκτρολιπόλυσης χάνουμε πόντους σε σημεία του σώματος όπως κοιλιά, γλουτοί για τις γυναίκες και σαγόνι κοιλιά για τους άντρες απο την πρώτη κιόλας συνεδρία. Διοχετεύοντας ρεύμα χαμηλής έντασης αλλά ειδικής συχνότητας επιδρούμε άμεσα στα λιποκύτταρα με αποτέλεσμα την ασφαλή και κυρίως αναίμακτη διάλυση του λίπους μόνιμα χωρίς πόνο. Τα αποτελέσματα και οι στόχοι του ULTRATONE είναι πολλοί :

ΑΜΕΣΟ ΧΑΣΙΜΟ ΠΟΝΤΩΝ
ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ - ΜΕΙΩΣΗ ΒΑΡΟΥΣ
ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ
ΣΥΣΦΙΞΗ - ΤΟΝΩΣΗ
ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ
ΛΕΜΦΙΚΟ DRAINAGE
ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ (DETOX)
ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΓΛΟΥΤΩΝ
ΚΟΙΛΙΑ - ΧΑΛΑΡΩΣΗ
Κυτταρίτιδα
Το χρόνιο πρόβλημα της κυτταρίτιδας αντιμετωπίζεται εύκολα χάρη στο επαναστατικό πρόγραμμα της Schema Therapy της Juliette Armand. Η τελευταία αποκάλυψη της κοσμετολογίας με τα Α2 Blockers, που υπόσχονται λιποδιάλυση. Είναι μια θεραπεία η οποία στηρίζεται στην τεχνολογία PH.A2. Η τεχνολογία PH.A2 ενεργοποιεί την λιπόλυση, αναστέλλει τη δράση της φωσφοδιεστεράσης και μπλοκάρει τους Α2 receptors, παράγοντες οι οποίοι διαταράσσουν την ομαλή διαδικασία μεταβολισμού με αποτέλεσμα να δημιουργείται η κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος. Η Schema Therapy επιτυγχάνει αξιοθαύμαστα ορατά αποτελέσματα.

Ορατά αποτελέσματα:

Τοπικό πάχος:                       3,8cm σε 6 εβδομάδες
Κυτταρίτιδα:                         32% μείωση
Ελαστικότητα:                      60% αύξηση
Λείανση επιδερμίδας:           22% αύξηση
Σύσφιξη
Κρυοθεραπεία ινστιτούτου για άμεσα αποτελέσματα επιδερμικής σύσφιξης. Βασίζεται στην εναλλαγή κρύου-ζεστού σε συνδυασμό με συσφικτικά ενεργά συστατικά. Η Cryolift Therapy περιέχει προιόντα με βασικά συστατικά τα φύκια, menthol, camphor και methyl salicylate που προκαλούν έντονη αίσθηση ψύχους αρχικά και στη συνέχεια θερμότητας στην περιοχή που εφαρμόζεται. Θεραπεία που δροσίζει, αναζωογονεί, τονώνει και συσφίγγει το δέρμα. Η μυική σύσφιξη επιτυγχάνεται με την παθητική γυμναστική.
Θαλασσοθεραπεία
Η μέθοδος της θαλασσοθεραπείας βασίζεται σε προιόντα με βάση τα θαλλάσια συστατικά όπως φύκια, πλαγκτόν, θαλλάσιο κολλαγόνο και ελαστίνη, χαβιάρι και κόκκους άμμου. Το δέρμα απολεπίζεται με ειδικό πήλινγκ απο κόκκους άμμου και γίνεται μασάζ με κρέμες απο θαλλάσσια συστατικά, στο τέλος μπαίνει μάσκα απο φύκια. Η θαλασσοθεραπεία προσφέρει στο δέρμα ενυδάτωση και τροφή καθώς και μια ιδιαίτερη αίσθηση αναζωογόνησης.
Χειρομασάζ
Η χειρομάλαξη είναι ο πιο διαδεδομένος και αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Με το συνδυασμό διαφόρων προιόντων με βάση την τσουκνίδα και το πράσινο τσάι ενεργοποιούμε τον κυτταρικό μεταβολισμό και βοηθάμε την καλή λειτουργία της λέμφου και του αίματος. Τα δραστικά συστατικά της τσουκνίδας και του πράσινου τσαγιού δρούν ώς λιποδιαλύτες. 
Θεραπεία στήθους
Διατηρείστε το στήθος σας σε καλή φυσική κατάσταση και φροντίστε το με την ειδική σειρά περιποήσης στήθους της Academie καθώς και με την εξειδικευμένη θεραπεία στο ινστιτούτο. Τα προιόντα με βάση την καρύδα προσθέτουν όγκο.
Τιμοκατάλογος
• ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ  ΑΠΟ... 30 €
• ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ  ΑΠΟ... 30 €
• ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΥΣΦΙΞΗΣ  ΑΠΟ... 45€
• ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ  ΑΠΟ... 35 €
Περισσότερες Υπηρεσίες
 
Θεραπείες Προσώπου
Μετά από λεπτομερή έλεγχο της επιδερμίδας με το epidermic scanner σας προτείνουμε την πιο κατάλληλη θεραπεία ειδικά για εσάς.
περισσότερα >>
 
Αποτρίχωση
FILM WAX για το brazilian σας.
Δοκιμάστε το κι εντυπωσιαστείτε...!!! Αποτρίχωση με κερί, με ηλεκτρόλυση και βιολογική.
περισσότερα >>
 
Περιποίηση Άκρων
Οι περιποιήσεις των άκρων περιλαμβάνουν από απλό μανικιούρ-πεντικιούρ μέχρι εξειδικευμένες θεραπείες για βαθειά ενυδάτωση, για κηλίδες-πανάδες κ.α.
περισσότερα >>
 
Χαλάρωση - Spa
Μέσα από μια σειρά με ιδιαίτερες περιποιήσεις σώματος, το afroditispa έχει ως σκοπό να σας προσφέρει μια ιδιαίτερα χαλαρωτική θεραπεία που να ταιριάζει στον καθένα.
περισσότερα >>
 
Καλλυντικά
Γίνεται συνδυασμός διαφόρων καλλυντικών από μεγάλες πρωτοποριακές εταιρείες στο χώρο της αισθητικής και κοσμετολογίας.
περισσότερα >>
 
Μακιγιάζ
Λειτουργεί τμήμα μακιγιάζ όπου χρησιμοποιούμε προϊόντα κορυφαίων εταιρειών στο χώρο.
περισσότερα >>