Φιλοσοφία

Ξεκινώντας από την αναγνώριση της μοναδικότητας που έχει ο καθένας από εμάς, δημιουργήσαμε ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον που αγκαλιάζει τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε προσώπου και σώματος.
Το πάθος μας είναι, όχι μόνο να αναζητούμε διαρκώς νέα ανανεωμένα προιόντα διαφορετικών πρωτοποριακών καλλυντικών εταιρειών, αλλά κυρίως να τα συνθέτουμε σε εξατομικευμένες θεραπείες. Κι αυτό για να είμαστε σίγουροι πώς το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που θα καλύπτει απόλυτα τη δική σας ανάγκη και προτίμηση.
Στο afroditispa μπορείτε να απολαύσετε θεραπείες προσώπου και σώματος, καθώς και άλλες πιο απλές περιποιήσεις, όπως ριζική αποτρίχωση, αποτριχωση με κερί, βαφη  σχηματισμο φρυδιων αλλά και μακιγιάζ.
Οι εξειδικευμένες μας θεραπείες προσώπου για ρυτίδες, ενυδάτωση, αντιγήρανση, πανάδες, χαλάρωση, μαύρους κύκλους, ακμή φέρουν την υπογραφή των μεγαλυτέρων εταιρειών στο χώρο της κοσμετολογίας.

Στο afroditispa μπορείτε ακόμα να ακολουθήσετε θεραπείες αδυνατίσματος, παθητικής γυμναστικής, κυτταρίτιδας και σύσφιξης.
Ακόμη, υπάρχουν ειδικές θεραπείες για την περίοδο της εγκυμοσύνης, για γυναίκες πρίν ή κατά την εμμηνόπαυση, καθώς και για δέρματα που έχουν υποστεί χειρουργικές επεμβάσεις.
Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε στο πρόσωπο μια βιοαναγεννητική θεραπεία βαθύ καθαρισμού με phytopeeling για ολική αναδόμηση της επιδερμίδας και για το σώμα να χαλαρώσετε με μια ολοκληρωμένη αρωματοθεραπεία με βασιλικά μπαμπού και ζεστες ενεργειακές πέτρες.
Η βαθιά γνώση, οι σύγχρονες μεθόδοι θεραπείας και η μακροχρόνια πείρα μας είναι τα όπλα μας για την ομορφιά, την καλή υγεία και την ευεξία όσων μας εμπιστεύονται!